Vi trycker och säljer fina, smarta och personliga saker. Så fort vi fått en bra idé kan du upptäcka något nytryckt i butiken. Hoppas du hittar din favorit!

Betalning
Kortbetalning via Tictail Payments. Vi accepterar bland annat Visa, Mastercard och AMEX. All känslig information behandlas av Tictail Payments.

Leverans
Fri frakt vid köp över 200 kr. Alla beställningar skickas med PostNord. Din beställning packas och skickas inom 5 arbetsdagar.  Därefter tar det 1-2 arbetsdagar för PostNord att leverera.  PostNord meddelar via e-post när ditt paket är på väg och SMS när paketet finns att hämta på PostNords utlämningsställe. 

Ångerrätt/Retur
Ångrat dig? Inga problem. Du som privatperson har full bytes- och ångerrätt i 14 dagar efter det att du har mottagit varan. För att ångerrätten ska gälla får varan inte ha varit använd eller skadad. Vid öppet köp är det du själv som står för returfrakten. Skriv till info@myfavouritethings.se så återkommer vi med hur det fungerar.

Reklamation
Stämmer din vara inte överens med beskrivningen, är trasig eller är du av någon anledning missnöjd produkten? Kontakta oss på info@myfavouritethings.se så löser vi det.

Säkerhet och sekretess

My favourite things lämnar aldrig ut personuppgifter till annan part.

Myfavouritethings.se drivs av Fredrik Wallin