Under juli har vi semester och skickar ordrar.

Betalning

Kortbetalning via Stripe. Vi accepterar bland annat Visa, Mastercard och AMEX. All känslig information behandlas av Stripe via en säker betal- och SSL-server.

Leverans
Alla beställningar skickas med Posten Brev eller Posten Brev Skicka lätt. Din beställning packas och lämnas till Posten inom 5 arbetsdagar.  Därefter tar det 1-2 arbetsdagar för Posten att leverera.  

Fri frakt vid köp över 200 kr.

Vid Posten Skicka lätt  meddelas du via e-post när paketet är på väg. Du får sedan ett SMS när paketet finns att hämta på Postens utlämningsställe.

Ångerrätt/Retur

Ångrat dig? Inga problem. Du som privatperson har full bytes- och ångerrätt i 14 dagar efter det att du har mottagit varan. För att ångerrätten ska gälla får varan inte ha varit använd eller skadad.

Vid öppet köp är det du själv som står för returfrakten. Skriv till info@myfavouritethings.se så återkommer vi med hur det fungerar.

Reklamation
Stämmer din vara inte överens med beskrivningen, är den trasig eller är du på något sätt missnöjd med ditt köp? Kontakta oss på info@myfavouritethings.se så löser vi det.

Säkerhet och sekretess
My favourite things lämnar aldrig ut personuppgifter till annan part.

My favourite things drivs av Fredrik Wallin